Dziś mamy:18 June, 2021

Dominguez może zagrać z Espanyolem

Obrońca Atletico Madryt, Alvaro Dominguez, będzie do dyspozycji Gregorio Manzano w niedzielnym meczu z Espanyolem Barcelona. Gracz Rojiblancos został ukarany czerwoną kartką w pucharowym spotkaniu z Albacete, jednak przepisy hiszpańskiej federacji piłkarskiej mówią jasno, że zawodnik jest zawieszony w tych rozgrywkach, w których został ukarany. Więc jeśli tylko trener Los Colchoneros znajdzie dla niego miejsce w składzie, Dominguez będzie mógł bez przeszkód wybiec na boisko.



Share
0 0 Głos
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze
Travez
Travez
2021 lat temu

To dobrze że może zagrać. Jak dla mnie to jeden z lepszych obrońców w lidze

Kirek7
Kirek7
2021 lat temu

Bardzo dobrze

Korona
Korona
2021 lat temu

W Fifie 2005 kartka obejrzana w pucharze obowiązywała również w PD, wiec już sam nie wiem jak to jest. Może to niedopracowanie, a może przepisy się od tamtej pory zmieniły.

AupaAtleti
AupaAtleti
2021 lat temu

puchar a liga to dwie inne sprawy, przynajmniej w FM12 tak jest a tam są bardzo realne zasady ;]

0
Chcielibyśmy wiedzieć co o tym sądzisz, zostaw komentarz!x
()
x